Ateneu l’Harmonia

En una antiga fàbrica on es van succeir part de les lluites obreres dels 70 a Sant Andreu, ara recuperada com a espai al servei de la comunitat. L’Ateneu Harmonia és un espai de gestió comunitaria i col·lectiva i l’Espai Josep Bota, al costat de l’Ateneu, és on es faran les activitats de la Fira del Disc Independent.

Caminar per l’antic poble de Sant Andreu, endinsar-se dins del complexe de la Fabra i Coats no podria ser millor ambient per l’Harmònica, la Fira del Disc Independent de Barcelona.

Ca2qZcZW8AABbFE

Més informació de l’Ateneu l’Harmonía.

El lloc

La fira serà a Barcelona, a l’antic complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 a Sant Andreu del Palomar, el dia 17 de juny de 2017. És una fira totalment oberta al públic i d’entrada gratuïta.

Els horaris d’exposició de la fira seran els següents:

Dissabte 18 de 11.00h a 23.00h

Mapa de localització de la fira i contacte amb els organitzadors.

Que la fira es faci a l’Ateneu l’Harmonia, no es casualitat. L’Ateneu l’Harmonia es un equipament públic de gestió comunitària guanyat a pols a l’Ajuntament després de vuit anys de lluita veïnal. Situat al cor de Sant Andreu de Palomar, dins del recinte fabril de la Fabra i Coats, lloc emblemàtic de les lluites obreres dels anys 70 i 80.

Ara mateix l’Harmonia està gestionat per la federació d’entitats l’Harmonia, que engloba a 14 entitats socials i culturals del poble de Sant Andreu de Palomar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s